211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Lux Stage Athens: Η Κατερίνα Λιόλιου στα καλύτερά της στην πρεμιέρα του κέντρου

κατερινα λιολιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε η τραγουδίστρια.

Η Κατερίνα Λιόλιου, επέστρεψε στην Αθήνα την άνοιξη του 2024 για ζωντανές εμφανίσεις, μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη. Η πρεμιέρα της στο ολοκαίνουριο Lux Stage Athens έγινε στις 8 Μαρτίου 2024, στη διεύθυνση Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 165.

Η ανακοίνωση της επιστροφής της έγινε μέσα από ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του νυχτερινού κέντρου, μαζί με ένα μικρό βίντεο που παρουσιάζει τη νέα συνεργασία της με τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

Μαζί της, το πρόγραμμα ολοκληρώνει ο DJ Deleasis, ο οποίος είχε γράψει για τη συνεργασία αυτή:  «Με χαρά Από Παρασκευή 8 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα βρίσκομαι στο Πλευρό της @katerinalioliouofficial σε ένα τρελό Dj set στο @lux_stage_athens_ Λ. Σύγγρου 165 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ 🏡», είχε στο instagram ο ίδιος.

Ο Γιάννης Αρβανίτης, ο Στέφανος Πιστίνιαγκας και ο Θάνος Λάμπρου ολοκληρώνουν το σούπερ ανεβαστικό πρόγραμμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας.

Λίγο μετά την εκρηκτική της πρεμιέρα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε το παρακάτω βίντεο, γράφοντας: Η πρεμιέρα μας στο @lux_stage_athens_ παιδιαααα!!!
Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα!!! Σας ευχαριστώ για την όμορφη sold out πρεμιέρα ❤️ Από δω και πέρα θα τα λέμε στο νέο σπίτι μας παιδιαααααα!!!

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που έκαναν τις τρελες μου πραγματικότητα!!!

Lux Stage Athens: Η Κατερίνα Λιόλιου στα καλύτερά της στην πρεμιέρα του κέντρου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024