211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λένα Ζευγαρά για Καρρά: «Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε χρήματα»

Λένα ζευγαρα ποζάρει στον φακό
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συγκινημένη μίλησε για τον τραγουδιστή.

Η Λένα Ζευγαρά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Fay’s Time και έδωσε στη Φαίη Σκορδά μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε, εμφανώς συγκινημένη, στον Βασίλη Καρρά, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και ο οποίος της έδωσε το πρώτο της τραγούδι κι έτσι ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία.

Λένα Ζευγαρά για Καρρά: «Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε χρήματα»

«Μου έδωσε το πρώτο μου τραγούδι και είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό. Είναι τιμή μου γιατί νιώθω σαν να έκοψε την κορδέλα της καριέρας μου ένας τεράστιος θρύλος. Τιμή μου. Τον Βασίλη Καρρά δεν τον γνώριζα προσωπικά, μου δόθηκε το τραγούδι «Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει», μπαίνοντας στο στούντιο ζήτησα να το δειγματίσω, το λάτρεψα και το πίστεψα από την αρχή. Τον πήρα τηλέφωνο και του λέω «τι σας χρωστάω γι’ αυτό το τραγούδι;»

Μου απάντησε πως το μόνο που θέλει είναι όταν θα έφτανα ψηλά, να μην ξεχάσω τον Βασίλαρο. Έτσι μου είπε και πραγματικά τον ευχαριστώ πολύ. Ο Βασίλης είναι ένας θρύλος, γιατί δεν μου έρχεται κάποια άλλη λέξη, που έχει βοηθήσει εκτός από εμένα, πολλούς νέους καλλιτέχνες. Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε τίποτα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τρέμει η φωνή μου» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Πού τραγουδάει; 

Μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στο Fantasia, εκείνη και ο Πέτρος Ιακωβίδης έκαναν την πρεμιέρα τους την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη και το Vogue Club, και έκτοτε είναι κοντά στο κοινό με ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο ενώ πλέον έκλεισαν αισίως έναν μήνα επιτυχημένων εμφανίσεων που έχουν ξεσηκώσει το κοινό. Παράλληλα, στο Fantasiaβλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο. Για ακόμα μια χειμερινή σεζόν ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται στη συγκεκριμένη πίστα και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024