211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λένα Ζευγαρά: Έρχεται το πρώτο της album με τίτλο «Προαίσθημα»

Λένα Ζευγαρά, εξώφυλλο δίσκου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Εννιά χρόνια μετά την πρώτη της κυκλοφορία.

Εννιά χρόνια μετά την πρώτη της κυκλοφορία, η Λένα Ζευγαρά ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο της ολοκληρωμένο album με τίτλο «Προαίσθημα».

Μέσα από μία ανάρτηση, η τραγουδίστρια μοιράστηκε το εξώφυλλο του πρώτου της δίσκου γράφοντας: «Ειμαι πολύ πολύ χαρούμενη κι ο λόγος είναι η επίσημη κυκλοφορία του διπλού μου δίσκου στις 15 Απριλίου από την @panik_entertainment_group ! Δουλειά ατέλειωτων ωρών στην οποία συμμετείχαν αξιόλογοι δημιουργοί και συνεργάτες ήρθε η ώρα να τη μοιραστώ μαζί σας! Τίποτα δεν αξίζει όταν το ζείς μόνος….. ας ταξιδέψουμε μαζί σε καινούριους μουσικούς δρόμους». 

Λένα Ζευγαρά: Έρχεται το πρώτο της album με τίτλο «Προαίσθημα»

Ανάμεσα στα κομμάτια θα περιέχονται επιτυχίες που έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα, αλλά και το επερχόμενο «Όλα στον αέρα» που θα κυκλοφορήσει και ως single λίγο πριν την κυκλοφορία αυτή.

Πού τραγουδάει; 

Μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στο Fantasia, εκείνη και ο Πέτρος Ιακωβίδης έκαναν την πρεμιέρα τους την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη και το Vogue Club, και ήταν κοντά στο κοινό με ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο ενώ πλέον το σχήμα έχει ρίξει αυλαία εδώ και λίγο καιρό και περιμένουμε τα επόμενα βήματα των καλλιτεχνών. Παράλληλα, στο Fantasiaβλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο. Για ακόμα μια χειμερινή σεζόν ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται στη συγκεκριμένη πίστα και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

Σε λίγες ημέρες, η Λένα Ζευγαρά και η Panik θα αποκαλύψουν και το νέο της βήμα στις live εμφανίσεις, σε ένα σχήμα – «φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα. Λέγεται ότι θα βρεθεί στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Fantasia. 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024