211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λένα Ζευγαρά: Επιστρέφει κοντά στο κοινό της με μία περιοδεία

Λένα Ζευγαρά εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από μήνες επιστρέφει στα live.

H αγαπημένη Λένα Ζευγαρά, ύστερα από μήνες απουσίας από τις ζωντανές εμφανίσεις, επιστρέφει κοντά στο κοινό της με μία σειρά συναυλιών σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Την είδηση έκανε γνωστή η δισκογραφική της εταιρεία, Panik Records, μέσα από μία ανάρτηση στα social media.

«Η εκρηκτική @lena_zevgara επιστρέφει με μια σειρά μοναδικών συναυλιών σε επιλεγμένα σημεία της Ελλάδας! Η ερμηνεύτρια – φαινόμενο που κατάφερε κάτι πρωτόγνωρο στα ελληνικά μουσικά δεδομένα, καθώς μέσα σε διάστημα 8 μηνών απέκτησε 6 μεγάλες επιτυχίες πετυχαίνοντας το απόλυτο limit up, έχει το δικό της, μοναδικό, τρόπο να «μαγεύει» το κοινό και να χαρίζει βραδιές γεμάτες διασκέδαση και συναίσθημα. Με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες της, όπως τα «Όνειρα», «Σήμερα και Αύριο», «Έλα Έλα», «Ήμαρτον», «Δεν Έχεις Το Θεό Σου», «Στα Πατώματα» και «Κάρμα», τς δυνατές ερμηνείες της και το ξεχωριστό της πάθος, η Λένα Ζευγαρά κάνει τις νύχτες του φετινού καλοκαιριού να μην μοιάζουν με καμία άλλη! Η δική μας Λένα δηλώνει πανέτοιμη να μοιραστεί στιγμές και λόγια με το κοινό που την αγκάλιασε δυνατά! Κάθε σταθμός και μια ξεχωριστή εμπειρία… και είναι σίγουρο ότι δεν θες να το χάσεις!», έγραψε η δισκογραφική της εταιρεία Panik Records στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Τον περασμένο χειμώνα, την τραγουδίστρια απολαύσαμε σε μία σειρά εμφανίσεων από την πίστα του Τokyo Theater Athens, στο οποίο εμφανιζόταν ανελλιπώς τις τελευταίες σεζόν με μεγάλη επιτυχία. Πλέον, αναμένουμε τα νέα της βήματα με τη νέα αυτή σειρά συναυλιών που θα ξεχωρίσει στο επόμενο διάστημα.

Λένα Ζευγαρά: Επιστρέφει κοντά στο κοινό της με μία περιοδεία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024