211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λένα Ζευγαρά: Βackstage στιγμιότυπα από το νέο της music video 

Λένα Ζευγαρά μπουζουκια αθηνας 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για την τελευταία της επιτυχία που μόλις κυκλοφόρησε.

Μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του «Πόσο σ΄αγάπησα», η εκρηκτική Λένα Ζευγαρά μάς σύστησε ακόμα μια επιτυχία. Το νέο κομμάτι με τίτλο «Διαβάστηκε» κυκλοφορεί από την Τετάρτη, 14 Μαρτίου, από την Panik Records, και έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις.

Τους στίχους και τη μουσική στο νέο αυτό τραγούδι υπογράφει ο Λευτέρης Κιντάτος. Το νέο αυτό κομμάτι, που αναμφίβολα θα αποτελέσει ένα μεγάλο hit, συνοδεύεται και από music video σε σκηνοθεσία των Spiros Kapsilis και Steven Airth. Στιγμιότυπα από τα γυρίσματά του μοιράστηκε η δισκογραφική εταιρεία μέσα από μία ανάρτηση που έγραψε: «Η Λένα Ζευγαρά πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία μουσική έκπληξη, καθώς παρουσίασε δύο νέα τραγούδια και video clips, τα «Πόσο Σ΄Αγάπησα» και «Διαβάστηκε», που κυκλοφορύν από την Panik Platinum. Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες, έδωσε συνέχεια στα ξεχωριστά τραγούδια που μας έχει χαρίσει με το «Πόσο Σ’ Αγάπησα». Το «Πόσο Σ’ Αγάπησα» είναι ένα ρυθμικό single, σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη, το οποίο συνοδεύεται από ένα ευφάνταστο video. Τα γυρίσματα έγιναν σε location της Αθήνας, με σκηνοθέτες τους Steven Airth και Spiro Kapsilis, με την Λένα Ζευγαρά να εμφανίζεται στο video πιο εντυπωσιακή κι αισθαντική από πότε, αλλά και τον Πέτρο Ιακωβίδη σε μία εμφάνιση – έκπληξη.»

Παράλληλα, την τραγουδίστρια είδαμε φέτος σε εμφανίσεις, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στην “Πύλη Αξιού” της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο. Το σχήμα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του το περασμένο Σάββατο, 18 Μαρτίου, ενώ πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματά της.

Λένα Ζευγαρά: Βackstage στιγμιότυπα από το νέο της music video

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024