211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λένα Παπαδοπούλου | Τελικές πρόβες λίγο πριν την πρεμιέρα

η Λένα Παπαδοπούλου τραγουδαει στις τελικες προβες της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ανάσα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Η Λένα Παπαδοπούλου ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης, ύστερα από έναν χρόνο απουσίας και να ξεσηκώσει και πάλι το κοινό της για τα καλά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται σε εντατικές πρόβες στην πίστα του Room 63, όπου θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της.

Δες επίσης: Acro | Η επιτυχία συνεχίζεται για τον Γιώργο Σαμπάνη

Η Λένα Παπαδοπούλου όλο αυτό το διάστημα της απουσίας της από τις πίστες δεν ήταν ανενεργή αλλά έκανε ένα μεγάλο tour σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ παράλληλη ήταν και στο studio για την ηχογράφηση της νέας της δισκογραφικής δουλειάς.

Δες επίσης: Κώστας Μακεδόνας | Πού θα ξεκινήσει εμφανίσεις;

Και τώρα, επιστρέφει στην  αγαπημένη πίστα της Θεσσαλονίκης παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον μοναδικό Γιώργο Γιαννιά που πρωταγωνίστησε στην πίστα του τους προηγούμενους μήνες. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είναι απόψε και η τραγουδίστρια θα δώσει το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα για το υπόλοιπο του χειμώνα στη Θεσσαλονίκη. Μια νέα σειρά εμφανίσεων έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του πιο απαιτητικού κοινού στη διασκέδαση, εκείνου της συμπρωτεύουσας. Δες στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από τις τελικές πρόβες της τραγουδίστριας πριν λίγα 24ωρα. Η Λένα έρχεται δυναμικά και πάλι να μας αποδείξει το πόσο ταλαντούχα είναι!

 

Λένα Παπαδοπούλου | Τελικές πρόβες λίγο πριν την πρεμιέρα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024