211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λένα Παπαδοπούλου: Πώς θα λέγεται το νέο της τραγούδι που έρχεται 18/6;

Λένα Παπαδοπούλου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα κυκλοφορία έρχεται από την Παπαδοπούλου, τον Ιούνιο 2024.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Λένα Παπαδοπούλου επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή με ένα νέο τραγούδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου 2024. Το νέο κομμάτι, με τίτλο «Δεν έχει η κόλαση φωτιές», είναι σε μουσική και στίχους του καταξιωμένου συνθέτη Νίκου Καρβέλα.

Η ανακοίνωση για το νέο τραγούδι της Λένας Παπαδοπούλου έγινε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας μεγάλη αγωνία στους θαυμαστές της. Με τη μουσική του Καρβέλα και την ερμηνεία της Παπαδοπούλου, το τραγούδι αναμένεται να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί πολύ από τους θαυμαστές της που την ακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Η Λένα Παπαδοπούλου, με την χαρακτηριστική της φωνή και τη δυναμική της παρουσία, έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με τα τραγούδια της. Το νέο της τραγούδι δεν φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση, καθώς ήδη από τα πρώτα teasers φαίνεται πως θα είναι μια ακόμη επιτυχία.

Το μουσικό βίντεο που θα συνοδεύει το τραγούδι είναι σκηνοθετημένο από τον ταλαντούχο @iam_alexkon. Οι πρώτες πληροφορίες από το βίντεο δείχνουν ότι θα έχει μια μοναδική αισθητική, ικανή να αναδείξει τόσο τη μουσική όσο και το νόημα του τραγουδιού.

Με τη συνεργασία ταλέντων όπως ο Νίκος Καρβέλας και ο Alex Kon, η Λένα Παπαδοπούλου φαίνεται ότι θα προσφέρει στο κοινό της ένα ακόμα αξέχαστο κομμάτι. Αναμένουμε με αγωνία την μέρα αυτή για να ακούσουμε και να δούμε το νέο τραγούδι «Δεν έχει η κόλαση φωτιές», το οποίο υπόσχεται να μας παρασύρει!

Λένα Παπαδοπούλου: Πώς θα λέγεται το νέο της τραγούδι που έρχεται 18/6;

Η τραγουδίστρια το καλοκαίρι εμφανίζεται εμφανίζει στο Omega Stage Athens μαζί με τον ΗλίαΒρεττό, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024