211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λεκές: Η Άννα Βίσση επιστρέφει με νέα επιτυχία

Λεκές νέα επιτυχία άννα βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι;

Η εμβληματική τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό στερέωμα με το νέο της τραγούδι “Λεκές”, συμπληρώνοντας έτσι 50 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή. Η αναμονή για αυτή την κυκλοφορία ανεβάζει τον παλμό των θαυμαστών της, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού, που ορίζεται για την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου από την Panik Gold, αναμένεται με αγωνία.

Το τραγούδι αυτό φέρει την υπογραφή του δημιουργικού Νίκου Καρβέλα, που για άλλη μια φορά αποδεικνύει την αξία του στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Η Άννα Βίσση, μετά από πολλά χρόνια, επαναφέρει το ανατρεπτικό ζεϊμπέκικο στο ρεπερτόριό της, χαρίζοντας ένα φρέσκο και δυναμικό κομμάτι που σίγουρα θα κερδίσει τις καρδιές των ακροατών.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του τραγουδιού, αναμένεται να δούμε και το αντίστοιχο music video στο YouTube λίγες μέρες μετά. Η συνδυασμός αυτός της μουσικής και των εικόνων θα δώσει σίγουρα μια νέα διάσταση στην ερμηνεία του τραγουδιού και θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόλυτη ελληνίδα σταρ τα τελευταία χρόνια εντυπωσιάζει το κοινό με τις ζωντανές της εμφανίσεις στο  Hotel Ερμού ολοκληρώνοντας πέρσι την έβδομη σεζόν της στον χώρο αυτόν την άνοιξη. Έτσι, οι φανάτικς έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη μοναδική της φωνή και ερμηνεία σε ένα ζεστό και πολυσύχναστο νυχτερινό κέντρο.

Η επιστροφή της Άννας με το τραγούδι “Λεκές” θα αποτελέσει μια ακόμα σημαντική στιγμή στην πορεία της καριέρας της, δίνοντας συνέχεια σε μια επιτυχημένη πορεία γεμάτη μουσική και συναίσθημα.

Λεκές: Η Άννα Βίσση επιστρέφει με νέα επιτυχία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024