211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πανταζής: Πού διασκέδασε πρόσφατα;

Λευτέρης Πανταζής
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική βραδιά σε γνωστό στέκι της Αθήνας.

Οι εμφανίσεις του στο «Romeo Athens» ξεκίνησαν πρόσφατα και έχουν γνωρίσει και πάλι τρελή ανταπόκριση. Ο Λευτέρης Πανταζής, μαζί και πάλι με την Έλλη Κοκκίνου, είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της διασκέδασης στα παράλια της Αθήνας κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Παρόλα αυτά, αυτό δεν εμποδίζει τον αγαπημένο καλλιτέχνη να κάνει τις βόλτες του στη νυχτερινή Αθήνα και να απολαμβάνει το πρόγραμμα των αγαπημένων του συναδέλφων.

Ανάμεσα σε αυτά και η πρόσφατη επίσκεψή του σε ένα ακόμα μεγάλο σποτ της πόλης, το Αγιονέρι Πειραιάς, στο οποίο αυτή την περίοδο εμφανίζεται ο Βασίλης Δήμας.

Ο διάσημος καλλιτέχνης απόλαυσε το πρόγραμμα του τελευταίου, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να πάρει το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς και να τραγουδήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Όπως ήταν αναμενόμενο, φώτα και λουλούδια στράφηκαν στο διάσημο ΛΕΠΑ ενώ οι φακοί των κινητών τον απαθανάτισαν σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Στο παρακάτω βίντεο είναι μια από αυτές τις στιγμές, όπου ιθύνοντας του αγαπημένου μαγαζιού τον τραβάει βίντεο να ερμηνεύει μια από τις διαχρονικές του επιτυχίες, το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου. Δες παρακάτω το βίντεο με την μοναδική στιγμή που χάρισε ο ίδιος στο κοινό πριν λίγες μέρες.

Λευτέρης Πανταζής: Πού διασκέδασε πρόσφατα;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024