211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Lav Stage Athens: Έρχεται νέο στέκι στην Ποσειδώνος – Γαρμπή και Λιβάνης το εγκαινιάζουν!

Γαρμπή και Λιβάνης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα γνωρίζουμε για το νέο νυχτερινό στέκι. 

Πριν λίγο καιρό η Καίτη Γαρμπή έκανε το φινάλε της στο «Voodoo Athens» και είχε ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει η συνεργασία σε λίγο καιρό. Η συνεργασία, αυτή τη φορά, δεν θα είναι με αυτό το στέκι, αλλά με ένα ολοκαίνουριο μαγαζί, υπό την ίδια διεύθυνση, που θα στεγάζεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος και ετοιμάζεται πυρετωδώς: το Lav Stage Athens.

Αυτή τη φορά η αγαπημένη ερμηνεύτρια δεν θα είναι μόνη της. Την πίστα θα εγκαινιάσει μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη, ένα ακόμα αγαπημένο όνομα των συγκεκριμένων επιχειρηματιών. Ο τραγουδιστής, τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται σταθερά μαζί τους καθώς συνεργάζεται μαζί τους σε μαγαζιά τους όπως είναι το Voodoo αλλά και το Romeo.

Τώρα, μαζί με την απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια θα εγκαινιάσουν τη νέα πίστα του ομίλου. Μέσα από το παρακάτω στόρι έγινε γνωστή η συγκεκριμένη συνεργασία ενώ βλέπουμε ότι η πρεμιέρα θα γίνει σύντομα, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι πιο συγκεκριμένο ακόμα.

Lav Stage Athens: Έρχεται νέο στέκι στην Ποσειδώνος – Γαρμπή και Λιβάνης το εγκαινιάζουν!

LAVSTAGE Athens: Έρχεται νέο στέκι 2024 με Γαρμπή και Λιβάνη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συνάντηση που προμήνυε τη συνεργασία

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν συναντηθεί για λίγο επί σκηνής, πριν από λίγο καιρό, στην πίστα του Voodoo Athens, όταν εκείνος είχε διασκεδάσει με το πρόγραμμα της Γαρμπή. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχε ανέβει στην πίστα δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από την επερχόμενη συνεργασία.

Γιώργος Λιβάνης και Καίτη Γαρμπή μαζί στην πίστα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024