211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λάθος ήταν: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου;

Λάθος ήταν στιχοι Πλουταρχος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια επιτυχία έρχεται από τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Μια νέα επιτυχία έρχεται να ξεχωρίσει στη μουσική σκηνή, με τον Γιάννη Πλούταρχο να ετοιμάζεται να μας χαρίσει ένα ακόμα μουσικό διαμάντι. Το τραγούδι με τίτλο “Λάθος ήταν” αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records, συγκεκριμένα στις 18 Αυγούστου 2023.

Αυτή η προσεχής κυκλοφορία αναμένεται να κλέψει τις καρδιές των ακροατών, αφού αποτελεί το επόμενο μουσικό κεφάλαιο μετά το “Αφήστε Τη Να Φύγει”. Το teaser του τραγουδιού ήδη προκαλεί ενδιαφέρον και μας δίνει μια γεύση από το τι πρόκειται να ακούσουμε στο επόμενο διάστημα.

Οι στίχοι και η μουσική υπογράφονται από τον ταλαντούχο Λεμονή Σκοπελίτη, ενώ το music video θα είναι σε σκηνοθεσία του Γιώργου Γκάβαλου, υπόσχοντας μια οπτική απόλαυση εκτός από μουσική.

Εκτός από τη μουσική του, ο Γιάννης Πλούταρχος έκλεψε τις εντυπώσεις την περασμένη σεζόν στον χώρο του Fever  μαζί με την Πάολα. Το δίδυμο αυτό απέσπασε θετικά σχόλια και δημιούργησε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα διασκέδασης.

Πλέον, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε καλοκαιρινό τουρ και οι θαυμαστές του ανυπομονούν για τα επόμενα βήματά του, καθώς περιμένουν με αγωνία τα σχέδιά του για τον ερχόμενο χειμώνα. Ανυπομονούμε λοιπόν να ακούσουμε αυτή τη νέα μουσική δημιουργία και να ανακαλύψουμε τι μαγεία μας επιφυλάσσει ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης.

Λάθος ήταν: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024