211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

La Luna: Νέο καλοκαιρινό τραγούδι από τις MEΛΙSSES

MEΛΙSSES
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η επιστροφή των ΜΕΛΙSSES στην Καλοκαιρινή Μουσική Σκηνή με το “La Luna”.

Η καλοκαιρινή μουσική σκηνή ζωντανεύει και πάλι με το ολοκαίνουργιο single «La Luna» από τις MEΛΙSSES. Το δημοφιλές συγκρότημα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των θαυμαστών τους, παρουσιάζοντάς τους το τραγούδι που τόσο ζητούσαν από τις περσινές τους συναυλίες.

Το «La Luna» πρωτοπαρουσιάστηκε στις επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες του συγκροτήματος, όπου γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό. Οι θαυμαστές αγκάλιασαν το ακυκλοφόρητο τότε κομμάτι και το το έκαναν viral μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, δημιουργώντας την επιθυμία για την επίσημη κυκλοφορία του. Η ζήτηση αυτή μεταφράστηκε από το συγκρότημα ως μια ευκαιρία να ευχαριστήσουν το κοινό τους για την επιτυχία του προηγούμενου μεγάλου τους hit «Μοναχική Καρδιά».

Το «La Luna» διατίθεται πλέον σε όλες τις μεγάλες streaming πλατφόρμες μέσω της Panik Records, συνοδευόμενο από ένα feel-good video στο YouTube. Με έναν δυναμικό disco-pop ήχο, το τραγούδι καταφέρνει να συνδυάσει την ρετρό αισθητική της disco με τη φρέσκια προσέγγιση της pop, δημιουργώντας ένα κομμάτι που εκπέμπει καλοκαιρινή διάθεση και ανεμελιά.

Οι στίχοι του «La Luna» μάς ταξιδεύουν από την Αντίπαρο μέχρι την Αθήνα. Περιγράφουν σκηνές γεμάτες διασκέδαση, δροσερά κοκτέιλς, φλερτ και ρομαντικές στιγμές κάτω από το φεγγαρόφωτο. Αυτή η αίσθηση καλοκαιρινής ελευθερίας και χαράς αντικατοπτρίζεται έντονα τόσο στη μουσική όσο και στο βίντεο του τραγουδιού.

Με τη νέα αυτή επιτυχία, οι MEΛΙSSES επιστρέφουν δυναμικά στην καλοκαιρινή μουσική σκηνή, συνεχίζοντας να επιβεβαιώνουν τη φήμη τους ως ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της χώρας.

La Luna: Νέο καλοκαιρινό τραγούδι από τις MEΛΙSSES

Την ίδια περίοδο, το συγκρότημα προετοιμάζεται για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του, με τίτλο «Για Όλα Ικανοί». Golden guest θα είναι η Έλενα Παπαρίζου και guest η Marseaux.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024