211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Ταξίδι στο Τελ Αβίβ

Κωστής Μαραβέγιας εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα ταξίδι για το ζευγάρι

H Tόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας αποτελούν από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της Ελλάδας και της σόουμπιζ. Περνούν πολύ χρόνο μαζί, πλέον μένουν μαζί αλλά και πολύ συχνά ταξιδεύουν ανά τον κόσμο αλλά και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Αυτή τη φορά, το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε για το Ισραήλ και το Τελ Αβίβ.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Από την παραμονή τους εκεί, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα και φυσικά και μια φωτογραφία μαζί με την αγαπημένη του, Τόνια, αλλά και τα υπέροχα τοπία της πόλης.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Όλα αυτά λίγο πριν το μεγάλο του φινάλε στη σκηνή του Άνοδος Live Stage, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε φέτος τον χειμώνα εκεί, κάθε Σάββατο, και φυσικά οι εμφανίσεις αυτές στέφθηκαν με τέτοια επιτυχία που πήραν παράταση και συνεχίζουν ακόμα φτάνοντας σιγά σιγά στο τέλος τους. Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του καλλιτέχνη; Σύντομα θα μάθουμε.  Ωστόσο, προς το παρόν, απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο χαλάρωσης με την όμορφη σύντροφό του. Δες παρακάτω όλες τις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο διάσημος τραγουδιστής από το Τελ Αβίβ.

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Ταξίδι στο Τελ Αβίβ

https://www.instagram.com/p/BtEHpoEDRuV/

https://www.instagram.com/p/BtDoCj_jFWh/

https://www.instagram.com/p/BtA0rLVDxoI/

https://www.instagram.com/p/Bs-tyQDjcMm/

https://www.instagram.com/p/Bs_pT-mjXr2/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024