211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Κρυσταλλία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Κρυσταλλία εμφανισεις κρατηση 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram με το παιδί της.

Η Κρυσταλλία δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της, μόλις λίγες μέρες μετά τον ερχομό του. Η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται αγκαλιά με εκείνον μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δηλώνει πως είναι το καλύτερο δώρο της ζωής της.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι με το υγιέστατο αγοράκι και θα γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα μεγαλύτερη. Μαζί με τη φωτογραφία, η τραγουδίστρια έστειλε το δικό της μήνυμα.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου λένε ότι είμαι το καλύτερο δώρο που πήραν ποτέ όχι μόνο αυτά τα Χριστούγεννα αλλά σε όλη τους τη ζωή!!! Κι εγώ σαν καλό παιδάκι από τη χαρά μου τους άφησα να με φέρουν στο σπίτι τα Χριστούγεννα για να μπορεί και η μαμά να με φωτογραφίσει στο δέντρο που τόσο άχτι το είχε…!!!
Γεννήθηκα στις 22/12/20 στις 21:41 μετά από αρκετό κόπο αλλά η μαμά μου είχε δίπλα της την καλύτερη ομάδα!!! Τον πολύτιμο γιατρό της Χριστόδουλο Παπανικόπουλο που ήταν στο πλάι της μαζί με τον μπαμπά μου πάνω από 12 ώρες που εγώ προσπαθούσα να βγώ!!! Τη μαία της Χριστίνα αλλά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Γαία @iatriko.gr που την βοήθησαν και την έκαναν να νιώσει άνετα και ασφαλής και είχαν και ωραία ενέργεια 😊
Τους φίλους των γονιών μου που συνέχεια επικοινωνούσαν και είχαν τη σκέψη τους σε μένα, στη μαμά και το μπαμπά μου!!!
Αλλά και όλους τους φίλους που έστελναν στη μαμά μου τις ευχές και τη σκέψη τους!!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και καλές γιορτές!!!
Ο μπέμπης 👶🏻», έγραψε στη λεζάντα η τραγουδίστρια.

Η Κρυσταλλία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024