211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Kremlino Stage: Πότε ξεκινούν εμφανίσεις Μελίνα Ασλανίδου και Μπάμπης Στόκας;

Kremlino Stage μπουζουκια Μελινα Ασλανιδου Μπαμπης Στοκας 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια δυναμική σειρά εμφανίσεων έρχεται.

Μελίνα Ασλανίδου και Μπάμπης Στόκας ενώνουν τις φωνές και τις επιτυχίες τους μέσα από μία κοινή σειρά εμφανίσεων στη σκηνή του Kremlino Stage, που θα κάνει έναρξη το Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021.

Τους δύο καλλιτέχνες θα βλέπουμε στη συγκεκριμένη σκηνή κάθε Σάββατο βράδυ και αναμφίβολα θα είναι ένα από τα δίδυμα που θα πρωταγωνιστήσουν στη νυχτερινή διασκέδαση του Σαββάτου το επόμενο διάστημα!

Η Μελίνα Ασλανίδου δημοσίευσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram την αφίσα της νέας της συνεργασίας, συνοδεύοντας με τη λεζάντα: «Τι ωραία που ξεκινάει έτσι η μερα ! Με όμορφες κι ευχάριστες ανακοινώσεις!!

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως εγώ κι ο αγαπημένος μου @bstokas από 20 Νοεμβρίου (και κάθε Σάββατο) θα μοιραζόμαστε τη σκηνή κι εσείς θα μοιράζεστε την αγάπη μας, για λίγες και περιορισμένες εμφανίσεις.

Το «Κρεμλίνο» ανοίγει ξανά τις πόρτες του και σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ εκεί!!!».

Τελευταία φορά, στη σκηνή αυτού του κέντρου είχαμε απολαύσει τη Χρύσπα με ένα επιτελείο νέων καλλιτεχνών. Πλέον, το νυχτερινό μαγαζί επιστρέφει στη μετά – κορονοϊού εποχή με νέο, ανανεωμένο σχήμα που θα ξεχωρίσει.

Kremlino Stage: Πότε ξεκινούν εμφανίσεις Μελίνα Ασλανίδου και Μπάμπης Στόκας;

Kremlino Stage-2021

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024