211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας | Ξεκινά εμφανίσεις στο «Άνοδος Live Stage»

Κωστής Μαραβέγιας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε είναι η πρεμιέρα του καλλιτέχνη;

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει με νέα σειρά εμφανίσεις, που αναμφίβολα, θα αγαπηθεί από το κοινό.  Από τη σκηνή του «Άνοδος Live Stage» θα σαγηνεύει το κοινό ο Κωστής Μαραβέγιας, σε μία σειρά από ξεχωριστά live.

Κωστής Μαραβέγιας | Ξεκινά εμφανίσεις στο «Άνοδος Live Stage» – Πότε;

 

Η σειρά αυτή εμφανίσεων θα ξεκινήσει το Σάββατο 2, Δεκεμβρίου‬, και έκτοτε, κάθε Σάββατο ο αγαπημένος ερμηνευτής θα είναι κοντά στο κοινό του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως τα κομμάτια «Δε ζητάω πολλά», το «Πού να βρω μια να σου μοιάζει», το«Λόλα», αλλά και κομμάτια από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα».

Μαζί του στη σκηνή θα έχει τον Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο), τον Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), τον Jim Staridas (τρομπόνι) και την Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα). Ο τραγουδιστής αναμένεται αν είναι κοντά μας με αυτές τις εμφανίσεις για όλα τα Σάββατο του Δεκεμβρίου, με την τελευταία του εμφάνιση να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που ο τραγουδιστής θα επιστρέψει δυναμικά στη σκηνή που τον απολαύσαμε και πέρσι για να μας χαρίσει μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και θα πρωταγωνιστήσουν στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024