211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Ταξίδι στη Βενετία

Κωστής Μαραβέγιας τονια σωτηροπουλου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν μέσα από τα social media.

Η μαγεία του κινηματογράφου συναντά την αρχοντική γοητεία της Βενετίας, καθώς το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της πόλης έχει κάνει την επίσημη έναρξή του για φέτος. Μεταξύ των πολλών λαμπερών παρουσιών που διακρίνονται στο κόκκινο χαλί, εκεί βρέθηκαν και η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, δύο αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες.

Η Βενετία, με τα γραφικά της κανάλια και τα μοναδικά αρχιτεκτονικά της στοιχεία, αποτελεί το τέλειο υπόβαθρο για μια τέτοια εκδήλωση. Οι λάτρεις του κινηματογράφου από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται εδώ για να απολαύσουν μια ποικιλία από ταινίες, από τις πιο ανεξάρτητες παραγωγές μέχρι τις μεγάλες παγκόσμιες πρεμιέρες. Το διάσημο ζευγάρι δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη φετινή εκδήλωση. Και οι δύο είναι γνωστοί για την αγάπη τους προς τον κινηματογράφο και αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι στην ιστορική πόλη για να συνδυάσουν το πάθος τους με τον έβδομο τέχνη με τον πολιτισμό και την ομορφιά της Βενετίας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, παράλληλα με την παρακολούθηση των ταινιών, μοιράστηκε τις σκέψεις του για την επιλογή των φετινών ταινιών που διεκδικούν τον φημισμένο Χρυσό Λέοντα. “Είναι μια ευκαιρία να δούμε τη διάφορες προσεγγίσεις και αφηγήσεις από διαφορετικές γωνιές του κόσμου, να εμβαθύνουμε σε νέα θέματα και να ανακαλύψουμε ταλέντα που δεν έχουν φτάσει ακόμα στο ευρύ κοινό”. Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media.

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Ταξίδι στη Βενετία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024