211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας: Με ποιο σχήμα διασκέδασε πρόσφατα;

Κωστής Μαραβέγιας νέο τραγουδι 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Εκεί είχε βρεθεί ξανά πριν από λίγο καιρό.

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα της εναλλακτικής σκηνής, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο είτε με τραγούδια είτε με εμφανίσεις, είτε και με την τηλεοπτική του παρουσία.

Είναι από τους καλλιτέχνες που σπάνια βλέπουμε σε νυχτερινές εξόδους. Μία από αυτές τις σπάνιες φορές που ο φακός τον απαθανάτισε σε νυχτερινή έξοδο (και δεύτερη για συνεχόμενη φορά) ήταν και το περασμένο Σάββατο. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου, βρέθηκε στο Vox όπου απόλαυσε το πρόγραμμα της Νατάσσας Μποφίλιου, ένα σχήμα που έκανε την έναρξή του πριν από λίγο καιρό και γνωρίζει τεράστια ανταπόκριση από το κοινό της Αθήνας.

Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες, ο διάσημος καλλιτέχνης διασκέδασε με το πρόγραμμά της από το πρώτο τραπέζι ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μαζί με την αγαπημένη του. Φυσικά, πολλές ήταν οι φορές, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, που αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν χαλαρά μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα.

Κωστής Μαραβέγιας: Με ποιο σχήμα διασκέδασε πρόσφατα;

Κωστής Μαραβέγιας

Κωστής Μαραβέγιας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024