211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Χριστουγεννιάτικη απόδραση στη Βόρεια Ελλάδα

Κωστής Μαραβέγιας εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους

Ένα από τα πιο λαμπερά και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ για περισσότερο από έναν χρόνο αποτελούν Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου. Οι δύο τους κάνουν συχνά ταξίδια μαζί και μοιράζονται στιγμές με φίλους ή και μόνοι τους. Όμως πάντοτε φροντίζουν να δίνουν και μια γεύση από το πώς περνούν στους διαδικτυακούς φίλους τους.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Έτσι έκαναν και τα Χριστούγεννα αυτά. Το ζευγάρι δεν επέλεξε κάποιον προορισμό στο εξωτερικό, καθώς οι υποχρεώσεις τους δεν τους το επέτρεπαν, αλλά ταξίδεψαν και φέτος στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια. Από εκεί φυσικά μοιράστηκαν πολλά στιγμιότυπα με τους ίδιους την παρέα τους αλλά και το τοπίο. Το ζευγάρι περνάει μια από τις καλύτερες περιόδους μαζί και μάλιστα εδώ και 4 μήνες φαίνεται πως συγκατοικεί σε διαμέρισμα στο Μετς.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Ο καλλιτέχνης φυσικά συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας τις εμφανίσεις του στο Άνοδος Live Stage κάθε Σάββατο βράδυ. Μάλιστα, η επιτυχία είναι τέτοια που πήρε φυσικά παράταση για λίγο καιρό ακόμα μέσα στον Ιανουάριο. Έτσι, θα είναι κοντά μας περισσότερες βραδιές από όσες γνωρίζαμε αρχικά.

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Χριστουγεννιάτικη απόδραση στη Βόρεια Ελλάδα

 

Κωστής Μαραβέγιας

Κωστής Μαραβέγιας

https://www.instagram.com/p/Brz2hXKA74Q/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024