211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας: Επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος με το Νέο του Άλμπουμ “PORTOFINO”

Κωστής Μαραβέγιας 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

Μετά την επιτυχημένη sold out εμφάνιση του στο εντυπωσιακά γεμάτο Θέατρο Άλσος, ο αγαπημένος ερμηνευτής Κωστής Μαραβέγιας είναι έτοιμος να μας ξαναχαρίσει μια αξέχαστη μουσική εμπειρία. Στην ξεχωριστή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Κωστής Μαραβέγιας θα γιορτάσει μαζί μας την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο “PORTOFINO”.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, με τη χαρακτηριστική δυναμική παρουσία και την ανεξάντλητη ενέργεια, θα μας ταξιδέψει με τα αγαπημένα του τραγούδια αλλά και με τις νέες μουσικές δημιουργίες από το άλμπουμ PORTOFINO. Μαζί με την ταλαντούχα τραγουδίστρια Νίνα Μαζάνη και την εξαιρετική μπάντα του, ο Κωστής Μαραβέγιας υπόσχεται μια ακόμα αξέχαστη βραδιά, γεμάτη χορό, κέφι και θετική αύρα.

Το Θέατρο Άλσος, με τον φυσικό του χαρακτήρα και τη μαγευτική ατμόσφαιρα, θα φιλοξενήσει αυτήν τη μουσική γιορτή. Ο όμορφος χώρος που περιβάλλεται από τα πεύκα του Πεδίου του Άρεως θα δημιουργήσει μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας στη θερινή νύχτα της Αθήνας, ενώ θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους θεατές. Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκονται και οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα), Demian Gómez (κρουστά, τύμπανα).

Ο τραγουδιστής, με τη μοναδική φωνή και το εκρηκτικό ταλέντο του, έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού και αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το νέο άλμπουμ “PORTOFINO” αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της δημιουργικότητας και της ταλαντούχας σύνθεσης του. Ο καλλιτέχνης παραμένει πιστός στον μουσικό του ήχο, προσφέροντας μια ξεχωριστή μίξη από μελωδίες που συγκινούν και στίχους που αγγίζουν την καρδιά. Με τη συμμετοχή της Νίνας Μαζάνη και της μπάντας του, η ενέργεια και η ζωντάνια που αποπνέει το άλμπουμ αναμένεται να μαγνητίσει το κοινό και να το ταξιδέψει σε μια μουσική εμπειρία γεμάτη συναισθήματα.

Κωστής Μαραβέγιας: Επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος με το Νέο του Άλμπουμ “PORTOFINO”

MARAVEYAS

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024