211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας: Ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του – Η ανακοίνωση

Κωστής Μαραβέγιας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ανακοίνωσε την ακύρωση των συναυλιών του λόγω προσωπικού πένθους.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο αγαπημένος καλλιτέχνης της ελληνικής μουσικής σκηνής, ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του τις επόμενες ημέρες. Η απόφαση αυτή οφείλεται σε προσωπικό πένθος, το οποίο ο ίδιος δεν επιθυμεί να αναλύσει περαιτέρω.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Μαραβέγια έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιουλίου, όπου εξέφρασε τη λύπη του για την αναστάτωση στους θαυμαστές του. Οι ακυρωμένες συναυλίες περιλαμβάνουν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις στη Λευκάδα και στο Αίγιο, καθώς και τη συμμετοχή του στην ταράτσα του Φοίβου, μια live βραδιά που οι fans του περίμεναν με μεγάλη αγωνία.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, γνωστός για την ευαισθησία και την ειλικρίνειά του, ευχαρίστησε τους φίλους και τους υποστηρικτές του για την κατανόηση που δείχνουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Παρά την προσωπική του θλίψη, ο καλλιτέχνης έδειξε τη θέληση να επανέλθει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η ανακοίνωση του Μαραβέγια έχει προκαλέσει την κατανόηση και την υποστήριξη των θαυμαστών του, οι οποίοι αναμένουν με ανυπομονησία την επόμενη ευκαιρία να τον δουν live, όταν εκείνος είναι έτοιμος. Μέχρι τότε, όλοι στέλνουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια και τις ευχές της για δύναμη και αντοχή.

Κωστής Μαραβέγιας: Ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του – Η ανακοίνωση

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024