211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κώστας Τουρνάς: Κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ «Αθώος»

Κώστας Τουρνάς στιχοι αθωος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα ξεχωριστό άλμπουμ από τον καλλιτέχνη.

To νέο του άλμπουμ μάς παρουσιάζει ο αγαπημένος Κώστας Τουρνάς που έχει τον τίτλο «Αθώος» και κυκλοφορεί από τη δισκογραφική του εταιρεία Minos EMI. Περιέχει 11 νέα τραγούδια αλλά και μια ζωντανή ηχογράφηση των μεγάλων επιτυχιών του όπως ακούστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Σπίτι με το Mega».

«Κώστας Τουρνάς – Αθώος 🎶 Το νέο διπλό άλμπουμ του @kostastournasofficial που αποτελεί το No.1 ελληνικό άλμπουμ για το 2023 βάσει του Top75 Albums Sales Chart by IFPI, για τις φυσικές πωλήσεις του.

Έντεκα καινούρια τραγούδια του Κώστα Τουρνά και η ζωντανή ηχογράφηση των τραγουδιών του που έχουμε αγαπήσει με την συμμετοχή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, του Γιάννη Κότσιρα, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς και του Δημήτρη Τσοπανέλλη σε έναν δίσκο.

Από μόνο του το γεγονός είναι είδηση. Όταν μιλάμε και για έναν θρύλο του ελληνικού τραγουδιού, του ελληνικού ροκ, έναν σπάνιο τραγουδοποιό που δημιουργεί εδώ και πέντε δεκαετίες και μας έχει δώσει κάποια από τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια, τότε δεν είναι απλά είδηση, είναι πρώτη είδηση.

Μαζί με τα νέα τραγούδια κυκλοφορεί και η ζωντανή ηχογράφηση όλων των μεγάλων επιτυχιών του όπως αυτά ακούστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» με την συμμετοχή της @elzouganeli, του @yanniskotsiras.official , του Ρόμπερτ (στην του τελευταία ηχογράφηση τραγουδιών των Poll) και του Δημήτρη Τσοπανέλλη.

Σε μια εποχή που το τραγούδι γίνεται σπάνια είδηση, η επιστροφή και τα νέα τραγούδια του Κώστα Τουρνά, είναι είδηση», έγραψε η δισκογραφική του εταιρεία στην ανάρτηση που έκανε για τη νέα αυτή κυκλοφορία.

Παράλληλα, ο σπουδαίος καλλιτέχνης συνεχίζει τις επιτυχημένες του, χειμερινές εμφανίσεις, μαζί με την Πέγκυ Ζήνα στη σκηνή του Baraonda Music Hall, ένα από τα πιο αγαπημένα hotspots στην Αθήνα. Η πρεμιέρα τους έγινε το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, ενώ κοντά στο κοινό τους με το μοναδικό μουσικό τους πρόγραμμα είναι κάθε Σάββατο στις 23.00 και κάθε Κυριακή στις 21.00. Δες εδώ ποια άλλα μπουζούκια της Αθήνας είναι ανοιχτά εκείνες τις μέρες.

Κώστας Τουρνάς: Κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ «Αθώος»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024