211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κώστας Σαφέτης: Επιστρέφει με νέο τραγούδι – δες τον τίτλο του

Κώστας Σαφέτης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αναμένοντας μια νέα μουσική επιτυχία και το εντυπωσιακό videoclip από τον Άδο Σαρμά.

Το μουσικό πάλκο της Ελλάδας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα μεγάλη επιτυχία του καλλιτέχνη που έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού με το hit “Ακυβέρνητο καράβι”. Ο Κώστας Σαφέτης, που έχει κερδίσει αναγνώριση για τη μοναδική του φωνή και το ξεχωριστό του στυλ, επιστρέφει με νέο τραγούδι που υπόσχεται να κατακτήσει τις playlists μας.

Ο τίτλος του νέου κομματιού είναι “Όλα θέλω να τα σπάσω”, και αναμένεται να προσφέρει μια ανατρεπτική μουσική εμπειρία. Το κομμάτι συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό videoclip, το οποίο έχει επιμεληθεί ο γνωστός σκηνοθέτης Άδος Σαρμάς. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να ενισχύσει τη δυναμική του τραγουδιού, χαρίζοντας στους θαυμαστές μία μοναδική νέα επιτυχία.

Η νέα δουλειά του Σαφέτη αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και, αν κρίνουμε από την επιτυχία του προηγούμενου τραγουδιού του, “Ακυβέρνητο καράβι”, μπορούμε να περιμένουμε ότι θα γίνει και αυτό ένα μεγάλο hit. Το Official Teaser του τραγουδιού έχει ήδη δημιουργήσει αναμονή και ενθουσιασμό μεταξύ των φανς, που ανυπομονούν να δουν το νέο του έργο σε πλήρη μορφή.

Με το “Όλα θέλω να τα σπάσω”, ο Κώστας Σαφέτης ετοιμάζεται να συνεχίσει την ανοδική πορεία του στη μουσική σκηνή της χώρας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του ως ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Κώστας Σαφέτης: Επιστρέφει με νέο τραγούδι – δες τον τίτλο του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024