211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κώστας Καραφώτης: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κάτια

Κώστας Καραφώτης και κατια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Φωτογραφίες από την μοναδική αυτή μέρα για εκείνον.

Ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης και η γυμνάστρια Κάτια Μάνου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την 26η Μαΐου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ακριβώς επιθυμούσε το ζευγάρι που διατηρεί τη σχέση του μακριά από την προβολή.

Ο Κώστας και η Κάτια γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2022 και από τότε είναι αχώριστοι. Η αγάπη τους άνθισε σταδιακά, οδηγώντας τους τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας σχεδόν δύο χρόνια μετά. Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ιδιωτική, αποφεύγοντας τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η Κάτια Μάνου έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της με δαντελένιες λεπτομέρειες, το οποίο συνόδευε ένα απαλό μακιγιάζ που ανέδειξε τη φυσική της ομορφιά. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, σε μία συγκινητική στιγμή που άγγιξε τις καρδιές των παρευρισκομένων.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Θοδωρής Πλεμμένος και Ζωή Παπαδοπούλου, η Ελένη Πετρουλάκη με την κόρη της, καθώς και η Πέγκυ Ζήνα με την κόρη της Ηλέκτρα Λύτρα και τον Γιώργο Λύτρα. Οι καλεσμένοι μοιράστηκαν τη χαρά του ζευγαριού και απόλαυσαν τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε στο νεόνυμφο ζευγάρι μία ζωή γεμάτη ευτυχία και αγάπη!

Κώστας Καραφώτης: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κάτια

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024