211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Με ποιο σχήμα διασκέδασε ο τραγουδιστής;

Κωνσταντίνος Παντελίδης μπουζουκια ΑΘΗΝΑ 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Διασκέδασε σε ένα από τα πιο «hot» στέκια.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έχει βρεθεί για τα καλά στο επίκεντρο τελευταία. Εκτός του ότι ο νεαρός καλλιτέχνης έχει κυκλοφορήσει τις δικές του επιτυχίες, είναι και ένας από τους πρωταγωνιστές ενός από τα πιο hot φετινά σχήματα στην Αθήνα. Και αυτό δεν είναι άλλο από εκείνο του Estate Athens, όπου ο ίδιος μαζί με τον Τριαντάφυλλο μάς χαρίζουν μοναδικές βραδιές.

Κάθε εβδομάδα, οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται στον απόλυτο προορισμό της διασκέδασης για φέτος και μας χαρίζουν ενέργεια, κέφι και φυσικά πολλές επιτυχίες. Παράλληλα, τις ημέρες που το κέντρο παραμένει κλειστό έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν συναδέλφους τους και να απολαύσουν μοναδικά προγράμματα.

Πριν από λίγες μέρες, ο Κωνσταντίνος βρέθηκε σε ένα σχήμα που διαγράφει τη δική του πορεία επιτυχίας στην Αθήνα και δεν είναι άλλο από τον Θάνο Πετρέλη στο Dames. Ο διάσημος τραγουδιστής, κάθε Τετάρτη βράδυ, δίνει τον καλύτερο εαυτό του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που κλέβει τις εντυπώσεις. Το στέκι, μέσα από το Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία του καλλιτέχνη από τη βραδιά αυτή.

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Με ποιο σχήμα διασκέδασε ο τραγουδιστής;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024