211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δε θα πιστεύεις πόσες προβολές έχει κάνει το hit «Ξημερώματα»

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μόλις μέσα σε πέντε μέρες κυκλοφορίας!

Μόλις πριν πέντε μέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάς σύστησε τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Ξημερώματα». Το νέο hit, που υπογράφει εξ ολοκλήρου ο Πέτρος Ιακωβίδης, έχει κάνει τρομερή αίσθηση στους θαυμαστές του καλλιτέχνη και ήδη έχει αγαπηθεί πολύ από αυτούς.

Απόδειξη της αγάπης του κοινού, το γεγονός ότι το βίντεο στο Youtube έχει καταφέρει να ξεπεράσει μέσα σε 5 μέρες το ένα εκατομμύριο προβολές! Πρόκειται αναμφίβολα για ακόμα έναν αριθμό ρεκόρ για τον αγαπημένο καλλιτέχνη, που τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται ανοδικά με πολύ γρήγορους ρυθμούς και αγαπιέται όλο και περισσότερο από το κοινό του λαϊκού τραγουδιού.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής ξεκίνησε, πριν λίγο καιρό, τις εμφανίσεις του στην πίστα του Fantasia μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τους Otherview. Μια συνεργασία που θα είναι κοντά μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ από την παραλιακή και θα μας χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, αφήνοντας το δικό της στίγμα στην αθηναϊκή διασκέδαση. Άλλωστε πρόκειται για μία συνεργασία δοκιμασμένη εδώ και καιρό (εκτός από τη νέα προσθήκη των Otherview που συμμετέχουν για πρώτη φορά στο εν λόγω, πολύ επιτυχημένο σχήμα). Άκουσε παρακάτω τη νέα επιτυχία του τραγουδιστή και βρες εδώ τους στίχους.

Κωνσταντίνος Αργυρός: 1.000.000 προβολές σε 5 μέρες!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024