211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Βρέθηκε στη Μύκονο και έκανε τζετ σκι

Κωνσταντίνος Αργυρός Μυκονος συναυλιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι φωτογραφίες όπου απαθανατίστηκε στο νησί.

Φέτος το καλοκαίρι, η Μύκονος φιλοξένησε μια ακόμα λαμπερή προσωπικότητα της εγχώριας showbiz, καθώς ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός επέλεξε το νησί των ανέμων για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Φυσικά, η παρουσία του στο νησί δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς οι παπαράτσι “τσάκωσαν” τον τραγουδιστή σε μερικές από τις αγαπημένες του δραστηριότητες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, γνωστός για το λαϊκό τραγούδι και την ενέργεια που αποπνέει σε κάθε του εμφάνιση, επέλεξε μια κοσμική παραλία της Μυκόνου για να χαλαρώσει και να απολαύσει τον καλοκαιρινό ήλιο και τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε μαγιό, ο τραγουδιστής απόλαυσε το μπάνιο του, δείχνοντας έτσι την αθλητική του φύση και την αγάπη του για τη θάλασσα.

Ένα από τα αγαπημένα του χόμπι, οι βόλτες με τζετ σκι, δεν μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα των διακοπών του. Με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και τον αιγαιοπελαγίτικο αέρα να τον περιβάλλει, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν δίστασε να οδηγήσει ένα τζετ σκι, δίνοντας μια πινελιά αδρεναλίνης στις καλοκαιρινές του διακοπές. Η παρουσία του στη Μύκονο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς οι φωτογραφίες του κατέγραψαν τις αξέχαστες στιγμές που απόλαυσε στο νησί. Με το χαρακτηριστικό χαμόγελο του και την ανεβαστική του διάθεση, ο τραγουδιστής απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι ξέρει πώς να απολαμβάνει τη ζωή και να μοιράζεται τις χαρές του με το κοινό του.

Τον περασμένο χειμώνα, ο διάσημος τραγουδιστής χάρισε στο κοινό του ακόμα μια δυναμική σεζόν. Από την πίστα του Teatro Athens, μαζί με τον Σάκη Ρουβά παρουσίασε ένα πρόγραμμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον και πρωταγωνίστησε στην αθηναϊκή διασκέδαση. Πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματά του για την ερχόμενη σεζόν.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Βρέθηκε στη Μύκονο και έκανε τζετ σκι

1509_KONSTANTINOS_ARGIRGOS_20720234249

1586_KONSTANTINOS_ARGIRGOS_2072023

1703_ANESTIS_EVAGELOPOYLOS_KONSTANTINOS_ARGIRGOS_2072023

1776_ANESTIS_EVAGELOPOYLOS_KONSTANTINOS_ARGIRGOS_2072023

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024