211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγούδησε το “Αθήνα μου” με φόντο τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Κωνσταντίνος Αργυρός χειμώνας 2024 κράτηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε.

O Κωνσταντίνος Αργυρός  συνεχίζει τη μεγάλη περιοδεία του στην Αμερική Πρόσφατα έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Τορόντο του Καναδά, όπου διασκέδασε τους ομογενείς με τις επιτυχίες του.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μετά την απόφαση του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις δηλώσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού για τα Γλυπτά του Παρθενώνα. Συγκεκριμένα, ερμήνευσε το κομμάτι του «Αθήνα μου» με φόντο τα Γλυπτά του Παρθενώνα και όπως είναι αναμενόμενο αποθεώθηκε από το κοινό που βρέθηκε στη συναυλία του.

Πού τραγουδάει; 

Η Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από το φινάλε εμφανίσεων του Νίκου Οικονομόπουλου που έγινε πρόσφατα, ετοιμάζεται να επιστρέφει σύντομα στη διασκέδαση της συμπρωτεύουσας με τον αγαπημένο τραγουδιστή που θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των φετινών, χειμερινών εμφανίσεων. Το αγαπημένο στέκι της συμπρωτεύουσας, που είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο και στεγάζεται στην οδό Γεωργίου Ανδρέου και Ερμιόνης, ετοιμάζεται να είναι ο πρωταγωνιστής στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης με ένα όνομα – έκπληξη!

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για αυτή τη μεγάλη πρεμιέρα, καθώς θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, στον νυχτερινό χάρτη της διασκέδασης της Αθήνας η ποικιλία γίνεται όλο και μεγαλύτερη – δείτε εδώ αναλυτικά τα σχήματα αλλά και εδώ τις μέρες που μπορείτε να βρείτε ανοιχτό το καθένα από αυτά.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγούδησε το “Αθήνα μου” με φόντο τα Γλυπτά του Παρθενώνα

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Photios Retsinas (@photishop)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024