211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγουδά «Το Καλοκαίρι Μας», ένα νέο τραγούδι που θα ξεχωρίσει!

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα εντυπωσιακή δουλειά για εκείνον!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάς καλεί να ζήσουμε και φέτος το καλοκαίρι με έναν τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει να κάνει μοναδικό, μέσα από το νέο του κομμάτι «Το Καλοκαίρι Μας». Το τραγούδι είναι μια εξαίρετη ωδή στις καλοκαιρινές σχέσεις και τα συναισθήματα για τον ήλιο, τη θάλασσα και τα αστέρια του καλοκαιριού, με την υπογραφή της μοναδικής μουσικής του προσέγγισης.

«Το Καλοκαίρι Μας» συνδυάζει τη συνθετική μαεστρία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τους στίχους του Νίκου Μωραΐτη και τη μουσική του ίδιου του καλλιτέχνη μαζί με τον Μάριο Ψιμόπουλο. Το κομμάτι ενσωματώνει τη μαγεία του καλοκαιριού, με μοναδικό τρόπο.

Μετά τις επιτυχίες του «Σ’ Αγαπάω Γιατί» και το «Είσαι Τρέλα» με τον Rack, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις δημιουργικές του επιλογές.

Το νέο του κομμάτι έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές των ακροατών και έχει θετικές κριτικές, κάνοντάς το ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά hit της χρονιάς.

Η κυκλοφορία του «Το Καλοκαίρι Μας» έρχεται σε μια περίοδο γεμάτη επιτυχίες για τον καλλιτέχνη, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο με τη sold out περιοδεία του «Diamond Tour by Coca-Cola».

Οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας περιλαμβάνουν συναυλίες σε στάδια, όπως το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας και το Παγκρήτιο Στάδιο. Επιπλέον, η προπώληση εισιτηρίων για την εμφάνιση του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, μια σπουδαία στιγμή για την ελληνική μουσική σκηνή, ενισχύει τη φήμη του ως έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της εποχής του!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγουδά «Το Καλοκαίρι Μας», ένα νέο τραγούδι που θα ξεχωρίσει!

Άκουσέ το εδώ.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024