211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τιμήθηκε σε εκδήλωση στο Ζάππειο

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Του απονεμήθηκε ο διαμαντένιος δίσκος.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τιμήθηκε πρόσφατα σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Ζάππειο με αφορμή την απονομή του διαμαντένιου δίσκου του.

Η βραδιά ήταν γεμάτη συγκινήσεις και ξεχωριστές στιγμές, με την παρουσία της οικογένειάς του, των φίλων του, και της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νίκας. Η Αλεξάνδρα, με το εντυπωσιακό μίνι φόρεμά της και τα μαλλιά της μισά πιασμένα σε κοτσίδα, χειροκρότησε με ενθουσιασμό τον σύντροφό της, ενώ οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού.

Ο Αργυρός, με εμφανή τη συγκίνηση στο πρόσωπό του, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και μίλησε για το ταξίδι του στη μουσική.

Αναπολώντας τα πρώτα του βήματα στο πιάνο όταν ήταν μόλις 5-6 ετών, δήλωσε πως δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έφτανε σε αυτή τη στιγμή της καταξίωσης. Οι λέξεις του, γεμάτες από ειλικρίνεια και σεμνότητα, αποκάλυψαν τον άνθρωπο πίσω από τον καλλιτέχνη, έναν άνθρωπο που εκτιμά την οικογένεια και τις προσωπικές σχέσεις.

Ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία της οικογένειας στη ζωή του. «Η δημιουργία της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Είναι ένα κίνητρο στο να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος βιολογικά και ψυχικά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αυτή η δήλωση δείχνει την βαθιά του πίστη στην αξία της οικογενειακής ζωής και την επιθυμία του να χτίσει ένα γεμάτο με αγάπη και σταθερότητα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τιμήθηκε σε εκδήλωση στο Ζάππειο

arsenakos_argyros

Παράλληλα, τον καλλιτέχνη το καλοκαίρι αυτό βλέπουμε σε ζωντανές εμφανίσεις στην πίστα του «Fantasia Live» μαζί με την Λένα Ζευγαρά.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024