211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Teatro Music Hall: Θυμάσαι την παλιά συνεργασία;

Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανισεις κρατησεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε τον είχαμε δει εκεί και στο παρελθόν; 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο Teatro Music Hall τον χειμώνα 2021 – 22 και ετοιμάζεται να γίνει και πάλι ένας από τους πρωταγωνιστές της διασκέδασης στην Αθήνα. Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, θα αποτελέσουν ένα από τα πιο hot δίδυμα της διασκέδασης στην Αθηναϊκή διασκέδαση και όχι άδικα, αφού πρόκειται για δύο από τα πιο επιτυχημένα ονόματα στην ελληνική μουσική. Το νυχτερινό κέντρο έκανε πλέον την επίσημη ανακοίνωση και αποκάλυψε πως η πρεμιέρα τους θα γίνει μέσα στον Νοέμβριο, ενώ στο πλευρό τους θα έχουν και τον Γιώργο Κακασαίο να ολοκληρώνει το πρόγραμμα δίνοντας τη δική του ξεχωριστή νότα.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος καλλιτέχνης θα ανέβει στην πίστα αυτή. Στο Teatro τον είχαμε δει επίσης το 2015, όταν εμφανιζόταν και πάλι με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ στο τιμόνι του προγράμματος ήταν η Πάολα. Το πρόγραμμα είχε κάνει, τότε, πρεμιέρα τον Οκτώβριο 2015.

Όσο περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη φετινή συνεργασία, δες παρακάτω μερικά αποσπάσματα από την παλιά αυτή συνεργασία μεταξύ πίστας και τραγουδιστών όπως και ένα βίντεο από μία από τις βραδιές αυτές.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Teatro Music Hall:

Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024