211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός – Στέλιος Διονυσίου: Μαζί επί σκηνής!

Κωνσταντίνος Αργυρός με στέλιο διονυσίου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τους δύο καλλιτέχνες μαζί στην πίστα του Fantasia

Την προτελευταία εβδομάδα εμφανίσεων πραγματοποίησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης. Το σχήμα του Fantasia, που θα ρίξει αυλαία την ερχόμενη εβδομάδα πραγματοποίησε ξανά ένα διήμερο άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων που έγιναν το απόλυτο επίκεντρο την εβδομάδα αυτή.

Οι δύο τραγουδιστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και χάρισαν και πάλι στο κοινό τους δύο εμφανίσεις που έμειναν αξέχαστες. Τις βραδιές παρακολούθησαν και πολλές επώνυμες παρουσίες, ανάμεσα στις οποίες και ο Στέλιος Διονυσίου που διασκέδασε με το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς και του προγράμματος του Κωνσταντίνου Αργυρού ο Στέλιος Διονυσίου ανέβηκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και ερμήνευσε μαζί του μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Κατά τη διάρκεια του μικρού προγράμματος που χάρισε στο κοινό ο ηγέτης του σχήματος χόρεψε ζεϊμπέκικο, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα! H επιτυχία συνεχίζεται για το κέντρο και τους καλλιτέχνες με αμείωτο ρυθμό για ακόμα μια εβδομάδα τελευταίων εμφανίσεων. Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης θα δώσουν όλη τους την ενέργεια και θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό τελευταίο διήμερο εμφανίσεων όπου αναμφίβολα θα επικρατήσει ένας πραγματικός πανικός. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Στέλιος Διονυσίου: Μαζί επί σκηνής:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024