211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Σε μία συναυλία στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Κωνσταντίνος Αργυρός: Σε μία συναυλία στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής ενώνει δυνάμεις με την AURORA για μία βραδιά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Στις 15 Οκτωβρίου, το ιστορικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού θα φιλοξενήσει μία μοναδική μουσική εκδήλωση. Πρωταγωνιστής ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η συνεργασία του με την AURORA. Η συναυλία, που θα ξεκινήσει στις 20:30, αναμένεται να είναι ένα αξέχαστο βράδυ γεμάτο συναίσθημα και με κοινωνικό μήνυμα.

Ο διάσημος τραγουδιστής, γνωστός για τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις του και τις πρωτοκλασάτες επιτυχίες του, θα δώσει μια συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενισχύοντας το έργο της AURORA. Το Σωματείο AURORA παρέχει στήριξη σε ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους, προσφέροντας στέγη, ψυχολογική υποστήριξη και ενίσχυση των μεταμοσχευτικών μονάδων της χώρας.

Η παράσταση του Αργυρού θα συνδυάσει την ελληνική μουσική παράδοση με σύγχρονα στοιχεία, καθώς θα συνοδευτεί από συμφωνική ορχήστρα και εξαιρετικούς σολίστες. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, δημιουργίες καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών, αλλά και αγαπημένα κομμάτια του ίδιου του καλλιτέχνη.

Η παραγωγή της συναυλίας αναλαμβάνεται από την Panik Live Productions, με σκοπό την ενίσχυση των φιλανθρωπικών δράσεων της AURORA. Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του Σωματείου. Μέσω αυτής της συναυλίας, ο αγαπημένος καλλιτέχνης και η AURORA επιδιώκουν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό, ιδιαίτερα τη νέα γενιά, για τη σημαντικότητα της υποστήριξης κατά της λευχαιμίας.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Σε μία συναυλία στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024