211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Για πρώτη φορά σε live στη Νέα Υόρκη

Κωνσταντίνος Αργυρός - αμερικη live
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Η μαγική στιγμή που τα όνειρα προσγειώνονται στην πραγματικότητα».

Μια ξεχωριστή στιγμή της καριέρας του βιώνει αυτό το διάστημα ο  Κωνσταντίνος Αργυρός, Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά μια ζωντανή εμφάνιση στην καρδιά της Νέας Υόρκης, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά με Έλληνα καλλιτέχνη. Ο τραγουδιστής έκανε γνωστή της επερχόμενη αυτή εμφάνιση στις 18 Νοεμβρίου γράφοντας στο Instagram:

«Η μαγική στιγμή που τα όνειρα προσγειώνονται στην πραγματικότητα. Στις 18/11, στην καρδιά του Brooklyn στο Barclays Center της Νέας Υόρκης, για πρώτη φορά θα ακουστεί η Ελληνική μουσική. Αισθάνομαι απίστευτη χαρά και συγκίνηση που ξεπεράσαμε τα όρια και ταξιδεύουμε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού μαζί με την ελληνική μουσική για να διαδώσουμε το μήνυμα της χαράς και αισιοδοξίας. “Κωνσταντίνος Αργυρός”».

Τον περασμένο χειμώνα, ο διάσημος τραγουδιστής χάρισε στο κοινό του ακόμα μια δυναμική σεζόν. Από την πίστα του Teatro Athens, μαζί με τον Σάκη Ρουβά παρουσίασε ένα πρόγραμμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον και πρωταγωνίστησε στην αθηναϊκή διασκέδαση. Πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματά του για την ερχόμενη σεζόν.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Για πρώτη φορά σε live στη Νέα Υόρκη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024