211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός για Νταλάρα: «Είμαι ένα τίποτα μπροστά του»

Κωνσταντίνος Αργυρός και Νταλάρας, κολάζ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δηλώσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Πριν λίγες μέρες, ο Γιώργος Νταλάρας μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε κάποια αρνητικά σχόλια εμμέσως για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. 

Συγκεκριμένα, ο πρώτος είχε δηλώσει για τον δεύτερο:

«Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που θα αφήσει ο Ρέμος. Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’», απευθυνόμενος εμμέσως στον τραγουδιστή και τη καμπάνια που έκανε πέρσι με γνωστή αλυσίδα fast-food.

Κωνσταντίνος Αργυρός για Νταλάρα: «Είμαι ένα τίποτα μπροστά του»

Φυσικά, το θέμα ήρθε στο επίκεντρο και ο Αργυρός έδωσε τη δική του απάντηση. Στο πρωινό της Δευτέρας (15/1) ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Γρόση, δίνοντας μία λιτή αλλά χαρακτηριστική απάντηση σε όλα όσα προηγήθηκαν.

«Εντάξει, τι να πω τώρα εγώ; Εγώ είμαι τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα», δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στον φακό του Alpha.

Πού τραγουδάει; 

Τη σεζόν 2024, τον αγαπημένο καλλιτέχνη απολαμβάνουμε στη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Αξιού. O διάσημος καλλιτέχνης ήρθε στη Θεσσαλονίκη για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Η πρεμιέρα του έγινε την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023, ενώ είναι κοντά μας με ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων από τον αγαπημένο καλλιτέχνη, σε μια από τις σπάνιες σεζόν που τραγουδάει στη συμπρωτεύουσα χειμώνα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024