211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο καιρό προτού υποδεχθούν το πρώτο παιδί τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση, καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, ένα αγόρι που θα έρθει στον κόσμο στα τέλη Νοεμβρίου. Η σχέση τους είναι σίγουρα ένα από τα πιο γλυκά ειδύλλια της ελληνικής showbiz, και οι δυο τους επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις δημόσιες δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή.

Αυτή η απόφαση προσθέτει μια δόση μυστηρίου στην ιστορία τους, κάτι που φαίνεται να τους ταιριάζει απόλυτα. Η Αλεξάνδρα, μια νεαρή jet setter, διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και όλοι ανυπομονούμε να γνωρίσουμε το νέο «μικρό» μέλος της οικογένειάς τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Μια σημαντική εξέλιξη στη σχέση τους είναι η υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day. Αυτό το βήμα δείχνει την αγάπη τους, χωρίς να βιάζονται να προχωρήσουν σε γάμο, είτε θρησκευτικό είτε πολιτικό. Ίσως θεωρούν ότι η ουσία της σχέσης τους δεν εξαρτάται από μια τελετή, αλλά από την καθημερινότητα και τη φροντίδα που χαρίζουν ο ένας στον άλλον. Είμαστε σίγουροι ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης και η Αλεξάνδρα Νίκα θα γίνουν υπέροχοι γονείς και αυτό σύντομα θα το δούμε να γίνεται και πράξη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024