211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Νέα σειρά εμφανίσεων από τον καλλιτέχνη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Νέα σειρά εμφανίσεων
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού θα δούμε σε νέες εμφανίσεις τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Η Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από το φινάλε εμφανίσεων του Νίκου Οικονομόπουλου που έγινε πρόσφατα, ετοιμάζεται να επιστρέφει σύντομα στη διασκέδαση της συμπρωτεύουσας με ένα επίσης δυναμικό όνομα: ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των φετινών, χειμερινών εμφανίσεων.

Το αγαπημένο στέκι της συμπρωτεύουσας, που είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο και στεγάζεται στην οδό Γεωργίου Ανδρέου και Ερμιόνης, ετοιμάζεται να είναι ο πρωταγωνιστής στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης με ένα όνομα – έκπληξη!

Παράλληλα, έκανε ένα ποστ κάνοντας επίσημη τη συνεργασία, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας. Δες παρακάτω την ανάρτηση που επιβεβαιώνει τη μεγάλη αυτή συνεργασία που ακούμε ότι θα συμβεί εδώ και αρκετό καιρό. Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για αυτή τη μεγάλη πρεμιέρα. Παράλληλα, στον νυχτερινό χάρτη της διασκέδασης της Αθήνας η ποικιλία γίνεται όλο και μεγαλύτερη – δείτε εδώ αναλυτικά τα σχήματα αλλά και εδώ τις μέρες που μπορείτε να βρείτε ανοιχτό το καθένα από αυτά.

Νέα σειρά εμφανίσεων από τον καλλιτέχνη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024