211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Νέο music video για το «Τι Να Πεις Για Μένα»

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα κυκλοφορία από τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ένας πραγματικός καλλιτέχνης – φαινόμενο, φέρνει ξανά στην επικαιρότητα ένα από τα τραγούδια του που έχουν αφήσει εποχή, το «Τι Να Πεις Για Μένα», μέσα από ένα νέο music video που απαθανατίζει τη live version του.

Το «Τι Να Πεις Για Μένα ’24 Live Version», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Ηλία Φιλίππου.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2016, στο album του με τίτλο «Όσα Νιώθω» κι έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού.

Τώρα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης φέρνει στο σήμερα το «Τι Να Πεις Για Μένα» μέσα από μία ξεχωριστή live version, που συνεπαίρνει με το πρώτο άκουσμα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Νέο music video για το «Τι Να Πεις Για Μένα»

Πού τραγουδάει;

Τη σεζόν 2024, ο διάσημος τραγουδιστής εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, από όπου τον απολαμβάνουμε στην Πύλη Αξιού. O διάσημος καλλιτέχνης ήρθε στη Θεσσαλονίκη για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Η πρεμιέρα του έγινε την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023, ενώ είναι κοντά μας με ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων από τον αγαπημένο καλλιτέχνη, σε μια από τις σπάνιες σεζόν που τραγουδάει στη συμπρωτεύουσα χειμώνα!

Ύστερα από μήνες επιτυχίας, και ενώ το σχήμα, στο οποίος συμμετέχει και η Ανδρομάχη, είχε ξεκινήσει για περιορισμένες εμφανίσεις, πήρε παράταση για λίγο ακόμα λόγω της αυξημένης ζήτησής του.

Το φινάλε του σχήματος αναμένεται να γίνει το Σάββατο, 9 Μαρτίου 2023. Λίγες τελευταίες μουσικές παραστάσεις απέμειναν για τον αγαπημένο καλλιτέχνη, που σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσεις!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024