211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός | Διασκευάζει Μιχάλη Χατζηγιάννη!

ο Κωνσταντίνος Αργυρός χαμογελαστος σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε το τραγούδι της Γλυκερίας, «Δεν έχω πολλά», με την ερμηνεία του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπαίνει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς του. Ανάμεσα στα τραγούδια που θα συμπεριλαμβάνει ο νέος αυτός δίσκος είναι και μία διασκευή – έκπληξη,  το γνωστό και αγαπημένο τραγούδι που έχει συνθέσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και έχει ερμηνεύσει η Γλυκερία,  «Δεν Έχω Πολλά».

Δες επίσης: Frangelico | Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Γιώργο Γιαννιά

Ένα μικρό δείγμα της νέας αυτής δουλειάς μόλις κυκλοφόρησε και παίρνουμε μια γεύση από το τραγούδι που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.  Πριν μερικές εβδομάδες, ο τραγουδιστής  ένωσε τη φωνή του με τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου στο ντουέτο που θα αγαπηθεί πολύ αυτή τη χρονιά, το «Λάθος Μου», που υπογράφει ο ίδιος τη μουσική και τους στίχους μαζί με το Λευτέρη Κιντάτο. Το τραγούδι έχει ξεπεράσει τα από 2,2 εκατομμύρια επισκέψεων στο YouTube!

Δες επίσης: Νότης Σφακιανάκης | Η βράβευση του δίσκου του “Όταν επικοινωνούμε”!

Παράλληλα, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε προετοιμασίες για τη στιγμή της επιστροφής του στη διασκέδαση της Αθήνας. Συγκεκριμένα, τον καλλιτέχνη θα απολαύσουμε στο Ακρωτήρι μαζί με την Ελένη Φουρέιρα! Ένα δίδυμο που θα μας κρατήσει αναμφίβολα την καλύτερη συντροφιά στην πόλη.

Κωνσταντίνος Αργυρός | Διασκευάζει Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024