211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός | Πού θα εμφανιστεί μετά το Fantasia;

ο Κωνσταντίνος Αργυρός σκεφτεται τις νεες του εμφανισεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Tέλος Φεβρουαρίου ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις στο Fantasia

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει με απόλυτο ρυθμό τις εμφανίσεις του στην πίστα του Fantasia. Μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ύστερα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε, πήρε παράταση και θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του αυτές στα τέλη Φεβρουαρίου.

Δες επίσης: Γοργόνες και Μάγκες | Παράταση παραστάσεων για το μιούζικαλ

Ποια είναι ωστόσο τα επόμενα σχέδια του καλλιτέχνη; Φυσικά, ο τραγουδιστής δεν θα μείνει μακριά από τους θαυμαστές του αλλά αμέσως θα συνεχίσει τις εμφανίσεις σε άλλη πίστα. Συγκεκριμένα θα ανηφορίσει προς την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα τον χώρο του Vogue Club, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Νίκο Κουρκούλη και τον Πέτρο Ιακωβίδη που τελευταίοι είχαν ανέβει στην εν λόγω πίστα.

Δες επίσης: Γιάννης Κότσιρας | Αυτός είναι ο νέος του δίσκος!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα κάνει πρεμιέρα στην πίστα της συμπρωτεύουσας το Σάββατο, 3 Μαρτίου, και έκτοτε θα μας χαρίζει μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που θα κερδίσει τις εντυπώσεις για τα καλά. Άλλωστε πάντοτε συνηθίζει να κάνει το κοινό του να διασκεδάζει άνευ προηγουμένου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Πόσω μάλλον φέτος που διανύει αναμφίβολα μια από τις καλύτερες περιόδους του επαγγελματικά.

Δες επίσης:Petrogazi | Πρεμιέρα για τον Δημήτρη Μπάση

Κωνσταντίνος Αργυρός | Πού θα εμφανιστεί μετά το Fantasia;

https://www.instagram.com/p/Bea7mFKBJV0/?taken-by=argiros_fp

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024