211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός – Μέλισσες: Μοναδική εμφάνιση στη Λάρισα

ο Κωνσταντίνος Αργυρός σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια επιτυχημένη εμφάνιση για τον τραγουδιστή

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να ξεκίνησε και πάλι τις εμφανίσεις του στην πίστα του Fantasia, ωστόσο παράλληλα συνεχίζει τους σταθμούς της καλοκαιρνής του περιοδείας, που έφτασε στο τέλος της.

Μαζί με τις Μέλισσες και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, βρέθηκε στη Λάρισα το βράδυ της Τρίτης και έφερε στην κυριολεξία τα πάνω κάτω στην πόλη. Περισσότεροα από 12.000 άτομα αποθέωσαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη που έδωσε και πάλι τον καλύτρερο εαυτό του και παρουσίασε μια μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι και μεγάλες επιτυχίες. Ο διάσημος καλλιτέχνης φάνηκε να έχει τρελά κέφια, όπως και το υπόλοιπο team, και παρουσίασε ένα πρόγραμμα που έμεινε αξέχαστους σε όλους όσοι το παρακολούθησαν.

Παράλληλα, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την επιτυχία στις εμφανίσεις του στο Fantasia, έχοντας στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Κουφό αλλά και τους Othrview, ενώ οι Μέλισσες ετοιμάζονται να βρεθούν για τρίτη σεζόν στη σκηνή του Box Athens ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα βρεθεί στο Estate μαζί με τον Σάκη Ρουβά. Λίγος χρόνος απέμεινε μονάχα μέχρι τη στιγμή που τα νέα αυτά σχήματα θα κάνουν την πρεμιέρα τους και θα κάνουν ακόμα πλουσιότερο τον χάρτη της διασκέδασης στην χειμερινή Αθήνα τη σεζόν αυτή.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Μέλισσες: Μοναδική εμφάνιση στη Λάρισα:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024