211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεσήκωσε τη Σύρο με την εμφάνισή του!

ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδαει στην Συρο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες στιγμιότυπα από τη μοναδική βραδιά που χάρισε στους φανς του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον τελευταίο μήνα βρίσκεται σε περιοδεία ανά την Ελλάδα, χαρίζοντας μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές στους θαυμαστές του. Ένας από τους σταθμούς του ήταν και η Σύρος, πριν από λίγες μέρες, όπου επικράτησε και πάλι πανικός!

Στη σκηνή, πριν από αυτόν, εμφανίστηκαν οι Otherview, με τους οποίους πραγματοποιεί τη φετινή περιοδεία, ενώ στη συνέχεια εκείνος κέρδισε το πιοθερμό χειροκρότημα, ανεβαίνοντας στη σκηνή και ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως φυσικά και την τελευταία με τίτλο Ξημερώματα.

Για τον επόμενο μισό μήνα, ο τραγουδιστής θα πραγματοποιήσει τους τελευταίους σταθμούς της περιοδείας του, ενώ την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, κάνει τη μεγάλη του επιστροφή στην πίστα τoυ Fantasia, με τον Πέτρο Ιακωβίδη για την έναρξη μιας ακόμα καυτής σεζόν γεμάτες επιτυχίες.

Δες παρακάτω βίντεο αλλά και στιγγμιότυπα απότην εμφάνισή του στη Σύρο, που έκανε το σημείο εμάνισής του να κατακλυστεί από το κοινό του καλλιτέχνη. Ακόμα μια επιτυχημένη εμφάνιση από τον αγαπημένο καλλιτέχνη που έχει κερδίσει για τα καλά την αγάπη του κοινού τα τελευταία χρόνια με τις αμέτρητες επιτυχίες και τα σούπερ ανεβαστικά του προγράμματα! Δες το απόσπαμα παρακάτω!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεσήκωσε τη Σύρο με την εμφάνισή του!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024