211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πότε ξεκινάει η καλοκαιρινή του περιοδεία «Eleutheros tour»; 

Κωνσταντίνος Αργυρός πιστες αθηνας - μπουζουκια θεσσσαλονικης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι πρώτοι σταθμοί της ανακοινώθηκαν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός  ετοιμάζεται να βρεθεί κοντά στο κοινό του ανά την Ελλάδα, μέσα από μία περιοδεία με την ονομασία «Eleutheros tour». Οι πρώτοι σταθμοί της έγιναν γνωστοί ήδη, μέσα από μία ανάρτηση της δισκογραφικής του εταιρείας. Η έναρξη θα γίνει στις 14 Ιουνίου στα Ιωάννινα, ενώ σε πολλές από αυτές τις συναυλίες, στην σκηνή θα τον συνοδεύουν αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως είναι η Ελένη Φουρέιρα, ο Light και ο Rack.

”«Eleftheros Tour» με την υποστήριξη του Johnnie Walker.

Ο @argiros_konstantinos , ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, ταξιδεύει σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο με μία μεγάλη μουσική παραγωγή, εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, το «Eleftheros Tour» με την υποστήριξη του Johnnie Walker.

Το warm-up θα κάνουν οι @kingsofficial , ενώ σε κάποιες από τις συναυλίες θα βρίσκονται μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό τρεις εξίσου σπουδαίοι καλλιτέχνες και φίλοι του: η @foureira , ο @nerogreco και ο @rack.barcode , με τους οποίους έχει συμπράξει και δισκογραφικά με μεγάλη επιτυχία.

Οι πρώτοι σταθμοί του «Eleftheros Tour»:

🔹️14 Ιουνίου: Ιωάννινα, θέατρο ΕΗΜ
🔹️16 Ιουνίου: Θεσσαλονίκη, Καυταντζόγλειο στάδιο – μαζί του η Ελένη Φουρέιρα –
special guests: Light, Rack
🔹️20 Ιουνίου: Πάτρα, στάδιο Παναχαϊκής – μαζί του η Ελένη Φουρέιρα
🔹️26 Ιουνίου: Λάρισα, στάδιο Αλκαζάρ – μαζί του η Ελένη Φουρέιρα

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας”, έγραψε στο Instagram η δισκογραφική του εταιρεία.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πότε ξεκινάει η καλοκαιρινή του περιοδεία «Eleutheros tour»; 

Παράλληλα, ο διάσημος τραγουδιστής συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας τις εμφανίσεις του στη σκηνή του Teatro Music Hall, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Κακοσαίο. Oι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και τις επιτυχίες τους και χαρίζουν μοναδικές βραδιές στο κοινό της Αθήνας εδώ και αρκετούς μήνες.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024