211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το νέο του κομμάτι ξεπέρασε τα 12 εκατομμύρια views!

ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδαει το νεο του τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες κυκλοφορίας

Ακόμα μια μεγάλη επθτυχία μετρά ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που φαίνεται να βρίσκεται στην πιο δημιουργική του φάση, κυκλοφορήσε στις αρχές Ιουνίου τη νέα του επιτυχία, Ξημερώματα.

Δες επίσης: Φταίω εγώ: Άκουσε το νέο remix του Δημήτρη Αβραμόπουλου

 

Το τραγούδι υπογράφει εξ ολοκλήρου ο Πέτρος Ιακωβίδης και ένας πραγματικός χαμός επικρατεί με αυτό. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από τα σχεδόν… 13 εκατομμύρια views που έχει φτάσει στο Youtube μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα  των δύο μηνών.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται πυρεετωδώς για την επερχόμενη πρεμιέρα του στην πίστα του Fantasia, με τον Πέτρο Ιακωβίδη, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, ενώ την ίδια στιγμή πραγματοποιεί και την καλοκαιρινή του περιοδεία ανά την Ελλάδα. Φυσικά, οι εμφανίσεις του αυτές γνωρίζουν την απόλυτη επιτυχία όπως ακριβώς και εκείνες της Αθήνας. Πάντα κοντά στο κοινό του ο αγαπημένος καλλιτέχνης, βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην κορυφή των προτιμήσεων και όχι άδικα.  Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την στιγμή της μεγάλης επιστροφής του απόλυτου δίδυμου διασκέδασης στην Αθήνα. Μέχρι τότε, άκουσε παρακάτω τη μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού που σαρώνει, με τίτλο Ξημερώματα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Άκουσε το νέο του τραγούδι, Ξημερώματα:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024