211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ιστορική η sold out περιοδεία του στις ΗΠΑ και τον Καναδά

Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίσεις χειμώνα 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες βίντεο από τον κατάμεστο χώρο που τραγούδησε.

Ακόμα μία σημαντική κατάκτηση πρόσθεσε στη λίστα με τις επιτυχίες του ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα από την sold out περιοδεία του στις ΗΠΑ και τον Καναδά, που παρακολούθησαν δεκάδες χιλιάδες θεατές. Ο διάσημος καλλιτέχνης με τις αμέτρητες επιτυχίες βρέθηκε σε Νέα Υόρκη, Σικάγο, Τορόντο, Μόντρεαλ και Λος Άντζελες σε μία περιοδεία υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής, συμπαραγωγή της Panik Live, με κάθε συναυλία του να γίνεται sold out. Μάλιστα, τις συναυλίες του παρακολούθησαν και διάσημοι Αμερικανοί, όπως ο Κέβιν Αντεργκάρο και η Σάσα Μπανκς.

Παράλληλα, μέσα από την περιοδεία γράφτηκε ιστορία, καθώς ο τραγουδιστής έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε στο θρυλικό στάδιο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης, έναν εμβληματικό χώρο που κατά καιρούς φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής. Επίσης, εμφανίστηκε και στο διεθνούς φήμης Dolby Theater του Λος Άντζελες, όπου, μεταξύ άλλων, διεξάγεται η απονομή των βραβείων Oscar.

«Γειά σας!! Λοιπόν, σε λίγες μέρες τελείωνει το ταξίδι μας σε USA και CANADA και θέλω να σας πώ οτι νιώθω ευγνώμων για ό,τι ζήσαμε. Αυτό το tour ήταν και είναι ό,τι καλύτερο, ό,τι πιο δυνατό και ό,τι πιο εκρηκτικό έχω ζήσει μεχρι τώρα και το ζήσαμε όλοι μαζί!!!
Τελευταίος σταθμός σε USA έρχεται στις 02/12 στο LOS ANGELES στο Dolby Theatre και μετά επιστρέφουμε στην Ελλάδα, για να γιορτάσουμε μαζι τις γιορτές των Χριστουγέννων, στην αγαπημένη μου πόλη τη Θεσσαλονίκη στις 08/12», έγραψε ο καλλιτέχνης.

Πλέον, ο διάσημος τραγουδιστής ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις χειμερινές του εμφανίσεις για τη σεζόν 2024. Αυτόν τον χειμώνα, τον αγαπημένο καλλιτέχνη, Κωνσταντίνο Αργυρό, θα δούμε στη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Αξιού. O Καλλιτέχνης φαινόμενο έρχεται στη Θεσσαλονίκη για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Η πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023, ενώ θα είναι κοντά μας με ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ιστορική η sold out περιοδεία του στις ΗΠΑ και τον Καναδά

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024