211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο του single

ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδαει με το μικροφωνο του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο τίτλος του;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές του ξανά και να επιστρέψει με νέο τραγούδι και single σύντομα. Η τελευταία του κυκλοφορία, Ξημερώματα, έχει σαρώσει και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να επιστρέψει πολύ δυναμικά φέτος.

Μέσα από το Instagram του έκανε γνωστή την είδηση αυτή και αποκάλυψε τον τίτλο της νέας του επιτυχίας που θα είναι Ψέματα! Το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι δεν είναι ακόμα γνωστό, όμως, θα το μάθουμε σύντομα.

Την περίοδο αυτή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός διανύει αναμφίβολα μία από τις καλύτερες περιόδους της επαγγελματικής του πορείας, ενώ παράλληλα συνεχίζει και τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Fantasia . 

Εκεί, έχει στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Κουφό αλλά και ένα ολόκληρο επιτελείο με επαγγελματίες που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα και φυσικά οι εμφανίσεις τους έχουν αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό. Αυτό το αποδεικνύουν άλλωστε οι sold out βραδιές του κέντρου κάθε εβδομάδα. Για ακόμα μια σεζόν, το Fantasia στην κορυφή της λίστας με τις προτιμήσεις του κοινού!

Παράλληλα, αναμένουμε με αγωνία τα επόμενα βήματα του αγαπημένου καλλιτέχνη και την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο του single

https://www.instagram.com/p/BZlfHH8BTOx/?taken-by=argiros_konstantinos

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024