211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Επισκέφτηκε παιδί που τραυματίστηκε σε συναυλία του

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα 13χρονο παιδί τραυματίστηκε σε συναυλία του.

Ο  Κωνσταντίνος Αργυρός, γνωστός για τη θετική του ενέργεια και τον επαγγελματισμό του στις σκηνικές του εμφανίσεις, βρέθηκε σε μια απρόοπτη κατάσταση κατά τη διάρκεια της περιοδείας του. Το περιστατικό που τάραξε τον καλλιτέχνη και το κοινό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στην Κοζάνη, όπου ένας 13χρονος θαυμαστής τραυματίστηκε προσπαθώντας να πλησιάσει τον Αργυρό.

Ο νεαρός θεατής είχε προσπαθήσει να παρακολουθήσει από κοντά τη συναυλία, όμως κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ανοιχτό κάταγμα.

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο περιστατικό ήταν ενδεικτική της ευαισθησίας του. Αμέσως μετά τη συναυλία, ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν και επισκέφτηκε τον νεαρό στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με αναφορές, συνομίλησε με το αγόρι και την οικογένειά του, προσφέροντας του τη συμπαράσταση του και δώρα, καθώς και την υπόσχεση ότι θα τον ξανασυναντήσει σε μια μελλοντική συναυλία του.

Η πράξη αυτή του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει συγκινήσει το κοινό, αποδεικνύοντας ότι ο καλλιτέχνης δεν είναι μόνο ένας ταλαντούχος μουσικός αλλά και ένας ευαισθητοποιημένος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά! Η ανταπόκριση του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η θετική αναφορά των τοπικών μέσων ενημέρωσης δείχνουν την αγάπη προς το πρόσωπό του!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Επισκέφτηκε παιδί που τραυματίστηκε σε συναυλία του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024