211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Διασκέδασε το Nox Athens με τη σύντροφό του

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο διάσημος καλλιτέχνης είδε το πρόγραμμα της Μαρινέλλας.

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση έκαναν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα. Μαζί, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Nox Athens όπου απόλαυσαν το μοναδικό πρόγραμμα της κορυφαίας Μαρινέλλας. Η τελευταία εμφανίζεται στον συγκεκριμένο χώρο κάθε Τετάρτη βράδυ μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου. 

Το ζευγάρι αν και όσο καιρό είναι μαζί έχει κρατήσει μια πολύ διακριτική στάση με τον τραγουδιστή να μην μιλά ποτέ δημόσια για τη σχέση τους. Τώρα, ο φακός τους απαθανάτισε μαζί για πρώτη φορά.

«Είναι περίπου ενάμιση χρόνο μαζί. Η Αλεξάνδρα Νίκα πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες, εκεί όπου σπουδάζει, ενώ δραστηριοποιείται και επαγγελματικά. Θα λέγαμε ότι είναι μια σχέση από μεγάλη απόσταση. Ήταν πάρα πολύ διακριτικοί. Ήρθαν με ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο κόσμος πλησίασε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, εκείνος δεν θέλησε να κρύψει κάτι», αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου

Κωνσταντίνος Αργυρός: Διασκέδασε το Nox Athens με τη σύντροφό του

argyros-nika-(3).jpg

 

Στο αγαπημένο νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ! Εκτός από τις Τετάρτες, που βλέπουμε το συγκεκριμένο σχήμα, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Ρέμος  πραγματοποιούν εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τεράστια επιτυχία. Δες εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος τον χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024