211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Απέκτησε το δικό του προσωπικό site

ο Κωνσταντίνος Αργυρός με βεσπα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όλα τα νέα της πορείας του καλλιτέχνη μέσα από τον δικό του ιστότοπο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους ταχέως ανερχόμενους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών, που πλέον φαίνεται να αγγίζει την κορυφή και το απόγειο της πορείας του. Τα τραγούδια του αποτελούν τα μεγαλύτερα hits του σήμερα, ενώ οι εμφανίσεις του βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο της νυχτερινής διασκέδασης.

Πλέον, ο διάσημος τραγουδιστής απέκτησε το δικό του site, μέσα από το οποίο θα έχει κανείς τη δυνατότητα να ενημερώνεται για τα τελευταία του νέα, τις εμφανίσεις του, τις νέες του κυκλοφορίες αλλά και οποιοδήποτε νέο σχετικά με εκείνον. Το konstantinosargiros.gr είναι πλέον στη διάθεση του κοινού, καθώς άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες και μπορεί κανείς να περιηγηθεί εκεί.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής βρίσκεται στο μεταίχμιο των εμφανίσεών του. Ύστερα από την τελευταία βραδιά που θα τον δούμε στο Fantasia, το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, ο τραγουδιστής και το λοιπό σχήμα (Ελένη Φουρέιρα και Πέτρος ιακωβίδης) θα ανηφορίσουν για τη συμπρωτεύουσα και το Vogue Club, από όπου θα μας χαρίσουν μια μοναδική σειρά εμφανίσεων, φέρνοντας τα πάνω κάτω και στη Θεσσαλονίκη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο καλλιτέχνη σε αυτή τη νέα σειρά εμφανίσεων.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024