211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ανέβαλε το «Elpida Tour» στη Ρόδο

Κωνσταντίνος Αργυρός. συναυλιες 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανακοίνωση του καλλιτέχνη. 

Τις ημέρες αυτές, η Ρόδος και πολλά άλλα μέρη στην Ελλάδα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με μια ανείπωτη τραγωδία. Οι καταστροφικές πυρκαγιές που ξέσπασαν κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους, αφήνοντας πίσω τους κατεστραμμένα τοπία και συντελώντας σε απώλειες περιουσίας. Μεταξύ αυτών που επλήγησαν ήταν και οι καλλιτέχνες και οι θαυμαστές τους που είχαν προγραμματίσει να απολαύσουν μια συναυλία στην όμορφη νησιώτικη πόλη.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του «Elpida Tour by Coca-Cola», ο  Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνεργασία με την Panik Live, ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας του στη Ρόδο. Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας, αλλά η τραγωδία που έπληξε την περιοχή έκανε αδύνατη τη διεξαγωγή της.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ανέβαλε το «Elpida Tour» στη Ρόδο

Η αναβολή της συναυλίας είναι και ένα δείγμα σεβασμού και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την άνευ προηγουμένου καταστροφή της φωτιάς. Είναι ένας τρόπος να δείξουμε ότι σκοπεύουμε να σταθούμε δίπλα τους και να συνδράμουμε στην αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών και των ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά αναμένεται να γίνει γνωστή σύντομα. Οι οργανωτές εργάζονται πυρετωδώς για να βρουν το κατάλληλο χρονικό σημείο, προσαρμοσμένο στα διοικητικά και κοινωνικά δεδομένα της περιοχής, ώστε να μπορέσουν να φιλοξενήσουν το γεγονός με ασφάλεια και επιτυχία.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024